Instruire

Asigurarea unui mediu sigur și sănătos trebuie să fie o prioritate cheie pentru toți cei de la locul de muncă și acest lucru necesită o competență reală, nu doar un angajament și intenții bune. Modul în care abordați instruirea și formarea în domeniul protecției mediului, vorbește despre cât de importantă este afacerea dumneavoastră, despre valori și profesionalism.

Investirea în cursuri de protecția mediului vă aduce următoarele beneficii:

  • Va ajuta angajații dumneavoastră să identifice riscurile de mediu și să adopte tehnici de lucru sigure pentru natură.
  • Vă ajută să evitați costurile financiare pe care le pot cauza incidentele/accidentele de mediu și poluările accidentale.
  • Formați o cultură pozitivă a protecției mediului, în care nu sunt tolerate procesele neprietenoase cu natura.
  • Vă îndepliniți datoria legală de a implementa, în cadrul afacerii dumneavoastră, cele mai bune tehnici disponibile în domeniul protecției mediului.

Imaginea companiei dumneavoastră are numai de câștigat prin instruirea angajaților în domeniul protecției mediului, în colaborare cu SMART ECOVISION, care are experiența, competența și abilitățile necesare.

Am otrăvit aerul, apa și pământul. În încrâncenarea noastră de a controla natura, lucrurile au scăpat de sub control. De aici încolo, progresul trebuie să însemne ceva diferit. Rămânem fără resurse și fără timp.
Robert Redford
Consultant de mediu, Specialist in igiena mediului si gestionare a reziduurilor
Toate drepturile rezervate  SMART ECOVISION
Open chat