Despre noi

Am otrăvit aerul, apa și pământul. În încrâncenarea noastră de a controla natura, lucrurile au scăpat de sub control. De aici încolo, progresul trebuie să însemne ceva diferit. Rămânem fără resurse și fără timp.
Robert Redford

Degradarea mediului reprezintă o problemă importantă a lumii contemporane, care poate avea efecte devastatoare asupra sănătății și a calității vieții. De aceea, se pune din ce în ce mai frecvent problema ocrotirii și a protejării mediului înconjurător, aceasta reprezentând una dintre prioritățile politicilor de dezvoltare la toate nivelurile ierarhice (local, național, comunitar și chiar global).

Specialiștii în mediu au ajuns la concluzia că omul este principalul factor în distrugerea și poluarea mediului înconjurător. De aceea, orice activitate umană ce poate aduce prejudicii mediului trebuie autorizată, monitorizată și taxată pentru eventualele probleme generate.

Legislația națională în domeniul protecției mediului impune o multitudine de cerințe pentru majoritatea companiilor, este complicată, într-o continuă adaptare și schimbare.

Misiunea Smart Ecovision este de a prelua obligațiile de mediu din responsabilitatea dumneavoastră, astfel încât să vă oferim posibilitatea de a vă ocupa primordial de buna funcționare a firmei, de strategii de dezvoltare a acestei și bineînțeles de creșterea profitului.

Smart Ecovision este partenerul dumneavoastră de încredere în problemele de protecție a mediului. Experții noștri, având un domeniu extins de expertiză, vă vor fi alături în toate aspectele ce țin de managementul de mediu.

Smart Ecovision este un partener serios, bine pregătit, oricând la dipoziția dumneavoastră, pe care vă puteți baza în luarea celor mai corecte decizii.

  • De ce Smart Ecovision?
    Pentru că nouă ne pasă – de natura și de colaboratorii noștri!
  • De ce Smart Ecovision?
    Pentru că nu vom fi niciodată ocupați pentru dumneavoastră!
  • De ce Smart Ecovision?
    Pentru că știm exact ce trebuie să facem astfel încât problemele de mediu ale firmei dumneavoastră să devină “verzi”.
  • De ce Smart Ecovision? Vă propunem să găsiți raspunsul după prima întâlnire, gratuită și fără nici o obligație din partea dumneavoastră, în care vom face o evaluare a problemelor de mediu cu care vă confruntați și vom propune soluții de ținere sub control a acestora.

Lăsați pe umerii noștri toate problemele dumneavoastră privind protecția mediului și dați aripi afacerii dumneavoastră să se înalțe cât mai sus!

Am otrăvit aerul, apa și pământul. În încrâncenarea noastră de a controla natura, lucrurile au scăpat de sub control. De aici încolo, progresul trebuie să însemne ceva diferit. Rămânem fără resurse și fără timp.
Robert Redford
Consultant de mediu, Specialist in igiena mediului si gestionare a reziduurilor
Toate drepturile rezervate  SMART ECOVISION
Open chat