Serviciile noastre

Managementul
deșeurilor

Managementul deșeurilor reprezintă o activitate complexă, obligatorie pentru toate societățile a căror activitate necesită autorizare din partea autorităților de mediu.
Mai multe detalii

Raportări către Agenția de Protecție a Mediului

În funcție de activitatea prestată de societățile comerciale raportările către APM pot fi lunare, semestriale sau anuale, fiind depuse conform reglementărilor legale și prevederilor din actele de reglementare a activității. 
Mai multe detalii

Declarații la
Fondul de Mediu

Toți agenții economici care desfășoară activități de import, de producție, achiziții intracomunitare trebuie să depună declarații la fondul de mediu.
Mai multe detalii

Audit de mediu

Auditul de Mediu este un proces esențial în evaluarea modului de conformare cu legislația, cu principiile de business și cu procedurile interne. Auditul de mediu este folosit pentru:
Mai multe detalii

Asistență în timpul controalelor efectuate de autorități

În funcție de activitatea desfășurată și de obligațiile impuse prin legislația de mediu, orice societate poate fi supusă controlului efectuat de către:
Mai multe detalii

Instruire

Asigurarea unui mediu sigur și sănătos trebuie să fie o prioritate cheie pentru toți cei de la locul de muncă și acest lucru necesită o competență reală, nu doar un angajament și intenții bune.
Mai multe detalii
Am otrăvit aerul, apa și pământul. În încrâncenarea noastră de a controla natura, lucrurile au scăpat de sub control. De aici încolo, progresul trebuie să însemne ceva diferit. Rămânem fără resurse și fără timp.
Robert Redford
Consultant de mediu, Specialist in igiena mediului si gestionare a reziduurilor
Toate drepturile rezervate  SMART ECOVISION
Open chat