Audit de mediu

Auditul de Mediu este un proces esențial în evaluarea modului de conformare cu legislația, cu principiile de business și cu procedurile interne. Auditul de mediu este folosit pentru:

Auditul de mediu este folosit pentru:

  • a analiza o activitate economică din punct de vedere al impactului asupra mediului
  • a investiga potențialele probleme
  • a înțelege natura acestora
  • a identifica sursele de poluare
  • a oferi soluții ecologice pentru reducerea poluării și pentru eliminarea în siguranță a deșeurilor
  • a întocmi rapoartele necesare desfășurării activității în mod legal

Aceste unelte vor contribui la îmbunătățirea afacerilor existente, cu scopul de a reduce efectele negative ale acestora asupra populației și naturii.

Auditul de mediu nu reprezintă o cerință legislativă în sine, însă este un instrument prin care se poate identifica gradul de conformare cu legislația de mediu în vigoare. Pentru foarte mulți administratori de companii auditul de mediu trebuie să fie, de asemnea, o obligație morală, dat fiind faptul că poate contribui la minimizarea impactului pe care activitatea companiei îl are asupra mediului.

SMART ECOVISION, prin personalul sau specializat în audit de mediu, va studia efectele pe care le au activitățile companiei dumneavoastră, într-un mod sistematic și documentat, pentru ca în final să facă un raport de evaluare. Veți obține, astfel, cea mai clară și corectă imagine a activității de protecția mediului în cadrul companiei, dar și cele mai pertinente soluții de îmbunătățire.

 

Am otrăvit aerul, apa și pământul. În încrâncenarea noastră de a controla natura, lucrurile au scăpat de sub control. De aici încolo, progresul trebuie să însemne ceva diferit. Rămânem fără resurse și fără timp.
Robert Redford
Consultant de mediu, Specialist in igiena mediului si gestionare a reziduurilor
Toate drepturile rezervate  SMART ECOVISION
Open chat